Anbefalinger

“Tusind tak for din hjælp med de flotte blomster – både vi og vores gæster var MEGET begejstrede for farver, opsætning og det grøftekants inspirerede look- det kunne ikke have været bedre. Og det var jo lidt som at have trukket den skønneste sommerdag, med ind i festlokalet – og er sikker på vi ville have haft den samme oplevelse, selv på en gråvejrsdag.

Og de fine knaphuls buketter – som en af vores venner sagde – “der var jo nærmest brudebuket alligevel”- altså om vores knaphuls blomster – de var super flotte og blev beundret rigtig meget! Og dekorationen til alteret var jo også bare helt fantastisk – hørte lidt rygter om at du lige nuppede et par valmuer mere med fra grøftekanten på vej til Clausholm? :o)

 Du skal samtidig have stor ros for dit engagement og dit drive – personer som dig er der langt imellem!!!” 4. juli 2015. Peter og Søren, København.

 

“Fantastisk flot borddækning. Alle var imponerede specielt konfirmanden. Du var med til at gøre det til en uforglemmelig dag. Tusind tak for det. Nu nyder vi alle blomsterne herhjemme.” 7. maj 2012. Steen Tiedemann, Rektor, Folkeuniversitet Århus.

“Tak for at du fik lavet min drømmebrudebuket så smuk. Kærligheden blev fejret og brudeparret havde et fortryllende og eventyrligt dejligt bryllup. Og de levede lykkeligt til deres dages ende. Det smukkeste på billedet er klart den fantastiske brudebuket som helt overgik mine forventninger og drømme <3heart17. august 2012. Gitte Abrahamsen.

Dét arbejde du har lagt i den smukkeste udsmykning til vores 25-års bryllupsdag er helt fantastisk.Tusinde tak for det hele.

Vi vil hermed bringe de mange, mange rosende ord –  som din udsmykning fik – videre til dig. Vores gæster var meget betaget, mange skulle “lige røre” ved blomsterne  …”jamen de er jo ægte”. 21. maj 2013. Ulla og Henrik Schøler